SOBRE EL BLOGEl mes de març és un mes de canvis!

Vaig començar a dir coses en això de la blogosfera, el mes de març de 2012,  a partir de la meva feina com estudiant d’humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). El meu primer blog va ser fomalhaut digital a partir de l’assignatura sobre l’hipertext .

El març de 2013 vaig reprendre l’activitat sota el nom una serp amb ulleres com a treball dins de l’assignatura sobre mitjans de comunicació.

Un any després, el març del 2014, vaig decidir que el blog era una forma fantàstica per explicar coses i vaig decidir fusionar els dos blogs i seguir publicant reflexions... Vaig mantenir el nom del segon, ja que em sentia molt indentificat, i vaig començar, de nou... si teniu ganes de llegir i compartir... sigueu benvingudes i benvinguts!


  L'ESTUDIANT QUE ESCRIU EL BLOG                 

La meva foto
Jesús Aguilera

Blogs de reflexions, enllaços i documents sobre el treball com estudiant d'humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i sobre les perspectives i colors del món que vivim i compartim. 
   ELS MEUS BLOGS COM A EINA DE TREBALL    

 
Assginatura: Mitjans de comunicació. Història i actualitat UOC 2013.

La serp és un animal que habita a tots el continents de la terra (llevat de l'Antàrtida). És admirat per algunes cultures i temut per d'altres. Venerat i rebutjat. Malgrat tenir un sentit de l’oïda intern és capaç de sentir-ho tot i està pendent del més mínim moviment. Com que vaig néixer un dia emmarcat en un any de la serp, segons la tradició xinesa, aquest bloc pren la denominació d'aquest animal com a targeta de presentació. Les ulleres serveixen per matisar la meva mirada sobre el món.

[+ llegir el post de presentació del blog ]

 

Assignatura: L'hipertext en les humanitats UOC 2012.

Fomalhaut és l'estrella més brillant de la constel·lació de Piscis Austrinus i una de les més brillants del cel. Com que vaig néixer un 3 de març i, per tant,  sota el signe de peixos (o piscis) i, a més a més, diuen que els nostres designis còsmics estan influenciats per les estrelles... el meu bloc (o blog) de reflexions i enllaços sobre la hipertextualitat i el món virtual pren la denominació d’aquesta estrella com a targeta de visita.