dimecres, 21 de març del 2012

Cicle “Domesticant les tecnologies digitals”

La Universitat Oberta de Catalunya organitza en els mesos de març, abril i maig en diferents biblioteques de Lleida i de Barcelona, el cicle de conferències “Domesticant les tecnologies digitals”, que se centrarà a analitzar, des de diferents perspectives, la influència creixent que les noves tecnologies estan tenint en la vida quotidiana de qualsevol persona i els canvis que aquestes comporten en la majoria dels nostres hàbits.

Així mateix, es vol debatre i reflexionar sobre com “domesticar” aquestes noves tecnologies, és a dir, com integrar-les en les nostres vides perquè es converteixin en un fet “natural” de la nostra quotidianitat.





Conferències a Lleida:

•    “L’amor i altres dimonis en el temps d’internet”, a càrrec de Francesc Núñez, director del programa d’Humanitats dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC (26 de març).

•    “La revolució de la producció col·lectiva a internet: del software lliure a la cultura lliure”, a càrrec d’Eduard Aibar, professor dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC (11 d’abril).

•    “Es busca contingència, viva o morta. Recompensa: 5.000 dòlars de sentit de l’existència”, a càrrec d’Isaac González, professor dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC (25 d’abril).

•    “Tocat per paraules, seduït per imatges – El cos i la seducció a internet”, a càrrec de Natàlia Cantó, professora dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC, i Swen Seebach, investigador de la UOC (9 de maig).

•    “Internet i la producció cultural del gust musical juvenil”, a càrrec Roger Martínez, professor dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC (23 de maig).

Totes les conferències tindran lloc a les 18.30 h a la Biblioteca Pública de Lleida, Rambla Aragó, 10. L’assistència és lliure i gratuïta, però està limitada a l’aforament de la sala.

Amplieu la informació al següent enllaç

Conferències a Barcelona:

•    "Sóc el que ignoro…? Internet, superficialitat i estupidesa”. Biblioteca Guinardó–Mercè Rodoreda (c/ Camèlies, 76-80), 12 d’abril a les 19 h. A càrrec de Montse Crespin, professora dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC.

•    “L’amor i altres dimonis en els temps d’Internet”. Biblioteca Ignasi Iglésias–Can Fabra (c/ Segre, 24-32), 16 d’abril a les 19 h. A càrrec de Francesc Núñez, director del programa d’Humanitats dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC.

•    “Internet i la producció cultural del gust musical juvenil”. Biblioteca Vapor Vell (Passatge del Vapor Vell, 1), 24 d’abril a les 19 h. A càrrec de Roger Martínez, professor dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC.

•    “Extimitat o ¿què se n’ha fet de la intimitat en l’era electrònica?”. Biblioteca Joan Miró (c/ Vilamarí, 61), 26 d’abril a les 19 h. A càrrec de Pau Alsina, professor dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC.

•    “Tocat per paraules, seduït per imatges – El cos i la seducció a internet”. Biblioteca Francesca Bonnemaison (c/ Sant Pere més Baix, 7), 7 de maig a les 19 h. A càrrec de Natàlia Cantó, professora dels Estudis d’Arts i Humanitats, i Swen Seebach, investigador de la UOC.

•    “La revolució de la producció col·lectiva a Internet: del software lliure a la cultura lliure”. Biblioteca Sagrada Família (c/ Provença, 480), 10 de maig a les 19 h. A càrrec d’Eduard Aibar, professor dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC.

L’assistència és lliure i gratuïta, però està limitada a l’aforament de la sala.

Amplieu la informació al següent enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada