dijous, 28 de març del 2013

L'esfera pública


Seguint amb la idea de la visions unidireccionals i amb la forma de copsar una mateixa notícia, podem veure una altra en les paraules d’Jürgen Habermas a partir del seu text “La esféra pública. Un artículo de enciclopedia”. Aquest ens aporta la idea de la importància que pren l’espai del que ell anomena l’esfera publica vinculada al desenvolupament de la idea liberal de la democràcia de masses.

En paraules seves: “La esfera pública de lo político en el estado social, està caracteritzada por una peculiar debilitación de sus funciones críticas” i segueix dient que aquest fet pot esdevenir en crisi ja que el canals d’allò que és públic establert en les democràcies de masses dels estats socials està amenaçada amb caure en mil bocins per ella mateixa.

Aquest fet, possiblement pugui significar els problemes en els que es troben els mitjans informatius de caràcter públic envers la seva societat.

Només ens cal fer una mica de zapping pel dial de la ràdio i pels comandament de la televisió per a veure en directe el que ens diu Habermas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada